Viktor & Kobe boeken

Viktor & Kobe (aka Viktor Verhulst & Kobe Ilsen) zijn al jaren twee van de bekendste media-personality’s van Vlaanderen, maar inmiddels leert Nederland hen ook kennen dankzij de populaire realitysoap ‘De Verhulstjes’ op Videoland.

Naast hun tv- en radiowerk braken Viktor & Kobe een aantal jaar geleden langs de grote poort door in de Belgische dj-scene. Binnen de kortste keren maakten zij hun debuut op de grotere festivals, zalen en zelfs in het Sportpaleis. Het gaat hard! Honderden uitverkochte venues later zijn ze klaar voor een nieuw hoofdstuk: 2023, het jaar van nieuwe muziek en samenwerkingen, een eigen sound, plus een prestigieuze plek op het beste festival ter wereld Tomorrowland.

De singles die uitkomen zijn energieke popsongs, met een herkenbare twist en collabs met grote artiesten uit Nederland en Vlaanderen.

Samen draaien ze een set van een uur vol energie, hits en passie. Het recept? Enthousiasme, energie en veel hits waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Een eigen stijl waarin ze de perfecte, moderne en dansbare sound brengen. Hits, verpakt in herkenbare mashups. Topentertainment, power en de juiste looks zijn een garantie als zij plaatsnemen achter de decks!

Muziek

Volg Viktor & Kobe