M&M band boeken

De M&M band is één van de meest geboekte cover/begeleidingsbands van Nederland. Drummer Micky Fisser en percussionist Marvin Smith hadden in 2013 het idee om een jonge, frisse begeleidingsband te beginnen met hun te gekke vaste club aan muzikanten.

Inmiddels is de band geen onbekende meer in het entertainmentcircuit en worden zij veel gevraagd voor evenementen/bedrijfsfeesten. Ook mochten zij als huisband van het TV Programma ‘’Nederland Muziekland op SBS6’’ alle artiesten begeleiden.

De M&M band heeft al veel artiesten mogen begeleiden: o.a. André Hazes, Ruth Jacott, Wolter Kroes, Mart Hoogkamer, Jan Smit, Yves Berendse, Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom, Thomas Berge en nog veel meer!

De M&M band is een band die de avond compleet kan maken met feest en het begeleiden van artiesten. Een band die je event echt een extra boost geeft. De band is uit te breiden met extra blazers, zangers, zangeressen en violisten. Ook het repertoire is in overleg aan te passen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Muziek

Volg M&M band